Incasso

Incassobureau in buitenland

Op zoek naar een incassobureau in buitenland die internationale facturen voor je kan invorderen? Heb je een internationaal bedrijf als klant die de facturen niet betaalt? Het hebben van een openstaande factuur kan vaak voor veel frustratie zorgen en vooral wanneer de debiteur zich in het buitenland bevindt.

Naast dat de factuur niet op tijd betaald wordt, zul je ook geconfronteerd worden met een andere cultuur, wetgeving en taal. Daarnaast wijken ook vaak de betaling tradities af dan wat u zelf gewend bent. Dat maakt een internationale incasso alleen maar ingewikkelder.

Invorderingsbedrijf kent geen grenzen

Het is daarom fijn om te weten dat een bedrijf zoals Invorderingsbedrijf een speciale Internationaal Incasso service hebben voor haar klanten. Veel buitenlandse bedrijven kunnen hun eigen betalingsverplichtingen niet langer nakomen en krijgen hierdoor te maken met betalingsachterstanden.

Maar toch doen er veel bedrijven er niets aan en pakken ze hun buitenlandse wanbetalers niet stevig aan. Echter vaak weten bedrijven gewoonweg niet waar ze aan moeten beginnen, want de incasso wetgeving verschilt per land. Alles is tijdrovend en soms ook kostbaar om je geld terug te krijgen. Het gevolg is dat de meeste bedrijven internationale incasso uit de weg gaan en lijden hierdoor grote verliezen.

Maar dit hoeft gelukkig niet meer! Het Invorderingsbedrijf heeft een ijzersterke staat van dienst op het gebied van internationaal incasso opgebouwd. Waar andere incassobureaus stoppen bij de grens, beschikken wij over een wereldwijd incasso netwerk. Heeft u te maken met een internationale wanbetaler? Dan neemt Het Invorderingsbedrijf het gehele internationaal incasso traject voor u uit handen.

Incassobureau in buitenland via Invorderingsbedrijf.nl